ETB SUPPORT SOLUTIONS

STIMULEER OPERATIONELE EFFICIËNTIE EN KLANTTEVREDENHEID

BACKOFFICE OPLOSSINGEN

Iedere organisatie heeft zo zijn eigen primaire administratieve processen.Wanneer deze werkzaamheden niet efficiënt en goed zijn ingericht zal dit tijd en geld kosten, met alle gevolgen van dien.

Deze uitbesteding vergt goede voorbereiding en partnership. Denkt u erover om uw organisatie effciënter te laten verlopen ? Naast een intensief klantcontact kunt u bij de ETB Group ook terecht voor het uitbesteden van al uw administratieve processen.

Dit kan voor zowel van structurele aard zijn als incidenteel, bijv. bij een tijdelijke backlog.

Waarom uw backoffice processen uitbesteden aan de ETB Group?

Door onze on-, near-en offshore mogelijkheden zijn wij in staat om deze ondersteuning/uitbesteding voordelig aan te bieden. Wij zijn hierdoor in staat om dit efficiënt en bovendien schaalbaar voor u te realiseren. Als u voor ons kiest dan profiteert u van enorm lage kosten en een flexibele manier van uitbesteden. Met een bewezen trackrecord leveren wij een hoge kwaliteit en service.

Welke services bieden wij aan ; Binnenkomende klantreacties behandelen Webcare (reviewmanagement) Controle gegevens Order Entry Gegevens beheer Data controle.

BELANGRIJKE VOORDELEN VOOR HET UITBESTEDEN VAN UW BACKOFFICE:

EFFICIËNTE DOORLOOPTIJDEN

De doorlooptijden van uw administratieve processen efficiënt en verkort laten verlopen. U orders en/of bestellingen kunnen snel en efficiënt verwerkt worden. Uw klant profiteert direct van een goede en snelle afhandeling van zaken.

UW CAPACITEIT VERGROTEN

Het uitbesteden van uw administratieve processen levert een enorm capaciteits vergroting op. Zo komt er in uw organisatie tijd vrij om de focus te leggen op kwaliteit van uw geleverde diensten.

FOCUS OP UW KLANTEN

Een belangrijk voordeel voor het uitbesteden van uw administratieve werkzaamheden is dat de volledige focus op uw klanten komt te liggen. Uw kerntaak is dan ook het leveren van een goede dienst voor uw klanten.

KWALITEIT VAN DATA

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om een correcte registratie te doen van data. Deze data zorgt ervoor dat u inzicht heeft in de meest voorkomende zaken. Op deze manier bent u in staat om pro- actief uw processen te managen. Op deze manier haalt u meer uit uw data.

EFFICIENT KOSTEN MANAGEMENT

Het uitbesteden van uw administratie zorgt voor een efficiënte manier van uw kosten beheren. U spreekt vooraf een vaste prijs af per document of file, hierdoor is het niet meer nodig om deze kosten te verwerken in de uurprijs van uw eigen medewerkers.

ETB GROUP HULP NODIG?

Liever met een persoon spreken dan een formulier invullen? Bel ons hoofdkantoor en wij zullen u doorverbinden met een teamlid dat u kan helpen.

Voor vragen of meer informatie neem dan contact met ons op middels het contactformulier.

  SOLUTIONS BEYOND EXPECTATIONS

  ETB Support Solutions is sinds 2003 de internationale partner op het gebied van een optimale klantbeleving. Met een enorm ontwikkeld & bewezen trackrecord op het gebied van on-, near- en off-shore oplossingen ontzorgen wij u al uw klantcontacten.

  ISTANBUL

  Bağlarbaşı Mahallesi Santral Sokak
  Skyturk Plaza No:27/A 34844
  Maltepe / İstanbul – TURKEY

  info@etb-group.com

  +90 216 371 44 44

  Weert

  Parallelweg 208
  6001 HM Weert
  NETHERLANDS

  info@etb-group.com

  +31 40 240 9781

  ETB Support SolutionsSince2003

  contact-section
  NL