ETB SUPPORT SOLUTIONS

SOLUTIONS BEYOND EXPECTATIONS

ETB IT SERVICES

Bent u op zoek naar een hoogopgeleide medewerker op het gebied van IT, Software Testing en/of Engineering?

ETB IT Services biedt experts aan op uw locatie of elders. Wij kunnen 24/7 een collega virtueel toevoegen aan uw team op een agile manier. Bent u op zoek naar een hoogopgeleide medewerker op het gebied van IT, Software Testing en/of Engineering? Denk hierbij ook aan een toegewijde Project Manager of een Scrum Master. Wij hebben een breed netwerk van experts die wij direct kunnen inzetten. Wij bieden een efficiënte oplossing op maat aan voor onze klanten.

Wij hanteren in dit hele proces het “Eight moment of Truth” principe. Deze 8 principes zijn de klantreis ook wel de customer journey genoemd. Deze 8 momenten zijn de bruggen die wij bouwen tussen u en uw klanten. Met deze aanpak focussen wij ons volledig op 100% klanttevredenheid. Zoals u kunt zien is iedere stap goed doordacht en wordt ieder klantcontact zorgvuldig uitgevoerd en uiteraard ook gemeten.

Wij beseffen ons ter degen dat uw klanten een enorm waardevol kapitaal is. Ons doel is dan ook om dit kapitaal met zorg voor u te bewaken. ETB Support Solutions bedient al jaren een enorm portfolio aan klanten op deze wijze. Wij stellen daarom ook enorm hoge kwaliteitseisen aan van onze medewerkers.

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen om de volgende stap te zetten in uw organisatie? Neem dan direct contact met ons op via onderstaand formulier.

About

ETB GROUP HULP NODIG?

Liever met een persoon spreken dan een formulier invullen? Bel ons hoofdkantoor en wij zullen u doorverbinden met een teamlid dat u kan helpen.

About

Voor vragen of meer informatie neem dan contact met ons op middels het contactformulier.

  SOLUTIONS BEYOND EXPECTATIONS

  ETB Support Solutions is sinds 2003 de internationale partner op het gebied van een optimale klantbeleving. Met een enorm ontwikkeld & bewezen trackrecord op het gebied van on-, near- en off-shore oplossingen ontzorgen wij u al uw klantcontacten.

  ISTANBUL

  Bağlarbaşı Mahallesi Santral Sokak
  Skyturk Plaza No:27/A 34844
  Maltepe / İstanbul – TURKEY

  info@etb-group.com

  +90 216 371 44 44

  Weert

  Parallelweg 208
  6001 HM Weert
  NETHERLANDS

  info@etb-group.com

  +31 40 240 9781

  ETB Support SolutionsSince2003

  contact-section
  NL