ETB SUPPORT SOLUTIONS

EXPERT OP HET GEBIED VAN KLANTCONTACT

KLANTCONTACT OPLOSSINGEN

ETB Support Solutions is sinds 2003 de expert op het gebied van al uw klantcontacten. Met onze unieke aanpak bedienen wij een aantal gerenommeerde merken. Klantloyaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij maken serieus werk van de Netto Promotor Score (NPS) die aangeeft of klanten uw onderneming zouden aanbevelen.

Het klantcontact uitbesteden kan uiteraard op verschillende manieren. Voor diverse sectoren zijn inmiddels maatwerk oplossingen geboden. Wij zijn expert op het gebied van customer service, technische ondersteuning, klant retentie, cross- en upsell en uiteraard ook acquisitie. Wij kijken samen met u naar een maatwerkoplossing voor al uw klant uitdagingen.

Het telefonisch klantcontact is slechts een onderdeel van onze expertise. Ook op het gebied van virtueel contact: chat, email, whatsapp en social zijn uw klanten bij ons in goede handen. Ook het uitbesteden van uw backoffice werkzaamheden behoort tot onze service. Wij beschikken over meerdere bekende platformen om de integratie van systemen te kunnen realiseren.

Met de aanwezigheid in meerdere continenten, ondersteund door ruim 1200 energieke medewerkers is ETB Group uw partner op dit gebied. Wij zijn vertegenwoordigd in 7 steden, 15 locaties en beschikken over ruim 1500 Seats. Met een on-, near-en offshore vestigingen biedt de ETB group de juiste balans tussen kwaliteit en kosten. Uiteraard bieden wij de beste oplossing voor uw specifieke klantvraag.

WAAR WIJ VOOR STAAN

Probleemoplossend
Snel & flexibel
Transparant
One stop shop
Goede Prijs-kwaliteitverhouding
Culturele kennis

SALES & ORDER MANAGEMENT

Tele afspraken maken
Tele marketing
Enquêtes afnemen
Retentie calls
Data update calls
Leadgeneratie
Tele Sales
Digitale verkoop
Incasso Calls
In- outbound calls
Order intake & beheer

SERVICES

Klantenservice
Klachtenbeheer
Gegevensupdate service
Welkomst oproepen
VIP-klantenservice
IT-oplossingen

MULTICHANNEL COMMUNICATIE

Telefoon
Chat
Whatsapp
Sociale media
Monitoring Reviews
E-mail
Webformulier

ETB GROUP HULP NODIG?

Liever met een persoon spreken dan een formulier invullen? Bel ons hoofdkantoor en wij zullen u doorverbinden met een teamlid dat u kan helpen.

Heeft u vragen? Of wilt u een persoonlijk adviesgesprek? Neem dan middels het contactformulier contact met ons op.

  SOLUTIONS BEYOND EXPECTATIONS

  ETB Support Solutions is sinds 2003 de internationale partner op het gebied van een optimale klantbeleving. Met een enorm ontwikkeld & bewezen trackrecord op het gebied van on-, near- en off-shore oplossingen ontzorgen wij u al uw klantcontacten.

  ISTANBUL

  Bağlarbaşı Mahallesi Santral Sokak
  Skyturk Plaza No:27/A 34844
  Maltepe / İstanbul – TURKEY

  info@etb-group.com

  +90 216 371 44 44

  Weert

  Parallelweg 208
  6001 HM Weert
  NETHERLANDS

  info@etb-group.com

  +31 40 240 9781

  ETB Support SolutionsSince2003

  contact-section
  NL