ETB SUPPORT SOLUTIONS

SOLUTIONS BEYOND EXPECTATIONS

WIE IS ETB ?

ETB Support Solutions is sinds 2003 de internationale partner op het gebied van een optimale klantbeleving. Met een enorm ontwikkeld & bewezen trackrecord op het vlak van on, near en off-shore oplossingen, ontzorgen wij u in al uw klant processen.

ETB Support Solutions is sinds 2003 de internationale partner op het gebied van een optimale klantbeleving. Met een enorm ontwikkeld & bewezen trackrecord op het vlak van on, near en off-shore oplossingen, ontzorgen wij u in al uw klant processen.

Vanuit CX-perspectief ondersteunen en adviseren wij meerdere grote merken voor een optimale customer journey. Uiteraard gaat dit gepaard met een enorm sterke focus op de NPS. Met ruim 1200 bevlogen en gepassioneerde medewerkers zijn wij wereldwijd het visitekaartje voor uw bedrijf

“Wij bouwen bruggen tussen u en uw klanten”.

Wij ondersteunen op het gebied van customer service, technische ondersteuning, klant retentie, cross- en upsell en acquisitie. In deze moderne tijd gaat dit uiteraard niet alleen telefonisch maar ook virtueel. Denk hierbij aan virtueel contact via chat, email, whatsapp en social. Elke organisatie heeft uiteraard een specifieke behoefte. Wij kijken samen met u naar een maatwerkoplossing voor uw uitdaging.

WAAROM NEARSHORE / OFFSHORE?

 • Arbeidskrapte op de Europese markt
 • Samenwerking tussen klant en offshore partner is enorm ontwikkeld, samen met strategische investeringen in cloud platforms maakt het gemakkelijker om offshore te gaan
 • Offshore wordt gezien als een van de belangrijke doelen om kosten te verlagen en marges te optimaliseren
 • Flexibiliteit in contracturen gecombineerd met regulering zorgt voor meer flexibiliteit

WAAROM TURKIJE?

 • Aantal remigranten met een hoog opleidingsniveau en kennis van de Europese markt (DE / NL / BE / FR)
 • Bereikbaarheid
 • Lagere kosten en belastingen
 • Infrastructuur / technische mogelijkheden

 

WAAROM ETB?

Bij het bouwen van bruggen tussen u en uw klanten hanteert ETB het principe van dienstverlening met 100% klanttevredenheids focus op uw klant. Wij bedienen onze klanten met compromisloze kwaliteiten met in het achterhoofd een superieure merk beleving. Daarnaast gebruiken wij geavanceerde technologie om een tevreden klantenportfolio te creëren om het meest waardevolle kapitaal van u te waarborgen. Op zijn reis tot op de dag van vandaag definieerde ETB Support Solutions 8 momenten van waarheid in de customer lifecycle-oplossingen.

 • Eerste indruk
 • Maak ze geïnteresseerd
 • Maak samen een besluit
 • Informeren en ondersteunen
 • Optimaliseren
 • Off-boarding
 • Terugwinnen
 • After Sale/Service

TECHNISCHE MOGELIJKHEDEN

ETB Support Solutions is door zijn jarenlange ervaring en investeringen voorzien van de modernste systemen. Wij maken gebruik van de meest voorkomende en uiteraard moderne callcenter software van de huidige generatie. Zie onderstaand een aantal grote namen die wij al in gebruik hebben genomen.

Door gebruik te maken van de meest voorkomende en uiteraard moderne next generation software kunnen wij al onze diensten locatie onafhankelijk aanbieden. Het belangrijk voordeel is de enorme flexibiliteit waarmee we het virtuele werkomgeving kunnen inrichten naar de wensen van onze en uw klanten.

Hierdoor zijn wij in staat om u specifieke inzichten te geven in uw data. We kunnen diverse rapportages samen met u ontwikkelen en u voorzien van een realtime dashboard.

Deze informatie kunnen we gebruiken voor coaching en trainingsdoeleinden en uiteraard om de efficiency te verbeteren. Onze klanten hebben de mogelijkheid om in te loggen en zo realtime mee te kunnen kijken.

00

JAAR ERVARING

00

KANTOOR

0000

STOELCAPACITEIT

0000

MEDEWERKERS

About

ETB GROUP HULP NODIG?

Liever met een persoon spreken dan een formulier invullen? Bel ons hoofdkantoor en wij zullen u doorverbinden met een teamlid dat u kan helpen.

ONS TEAM

Dennis Aschman

Client Manager

Naci Eroğlu

General Manager

Çiğdem Yalçın

Finance Manager

Aytekin Ataseven

IT & Operations Support Manager

Abdulkadir Ünal

Scrum Master

Kamuran Seçkin

Software Developer

Berfin Tazegül

Management Assistant

Nebahat Özdemir

Accountant Manager

Yavuz Özkaraaslan

Site Manager

Ömer Alp Emil

Software Development Manager

Gültekin Taylan Ataseven

System Administrator

Kirstin van Veen

Senior Client Manager

Mahir Ataseven

Purchasing Manager
About
clients

ONZE KLANTEN

ZIJ GINGEN U VOOR
Samen met onze specialisten zijn wij toegewijd om u en uw klanten een uitzonderlijke service te bieden.

clients
De Europese privacywetgeving, de General Data Protection Regulation (GDPR) of in het Nederlands de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) regelt hoe er moet worden omgegaan met persoonsgegevens van inwoners van Europese landen sinds 25 mei 2018.

Voor 25 mei 2018 was er wel landelijke wetgeving die de privacy van burgers waarborgde echter moeten bedrijven vanaf nu voor heel Europa op dezelfde manier aantoonbaar maken dat we de privacy van Europese burgers waarborgen op alle vlakken ook als we zelf niet in Europa zijn gevestigd zoals ETB Groep.

De wetgeving heeft ervoor gezorgd dat wij voor livegang van elk project goed afwegen welke persoonsgegevens wij krijgen, hoe wij deze aangereikt krijgen en hoe lang wij deze behouden en op welke manier we deze behouden. Zodat we ten alle tijden het Privacy by design principe ook waarborgen en dat de privacy van uw klanten ten alle tijden gewaarborgd is.

Ook checken we geregeld of er aanpassingen nodig zijn in onze lopende projecten en geven wij onze medewerkers training over de wetgeving in zijn algemeenheid alsook de specifieke afspraken die er bij onze projecten zijn als Europese burgers aanspraak willen maken op een van hun rechten zoals bijvoorbeeld het Recht op Vergetelheid.

Om alle zaken te waarborgen gebruiken wij een hele reeks procedures. Ze formuleren het beleid rond de informatiebeveiliging van ons bedrijf. Hierbij hebben we een informatiemanagement systeem opgezet die we op continue basis updaten om zo alle privacygevoelige informatie te beschermen en datalekken te voorkomen. Dit doen we conform het CIA-principe dat staat voor Confidentiality – Integrity – Availability. Informatiebeveiliging garandeert de vertrouwelijkheid, de integriteit en de beschikbaarheid van data.

Privacy is niet meer weg te denken in deze tijd. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf niet wordt blootgesteld aan een lek, beveiligingsinbreuken of gegevensdiefstal.

ETB heeft, in samenwerking met een onafhankelijke Europese organisatie, een GDPR proof organisatie weten neer te zetten. Jaarlijks vinden er diverse audits plaats om de naleving van wet- en regelgeving te waarborgen.

ETB is vandaag de enige Nederlandstalige organisatie in het bezit van een ISO 27001 certificaat

SOLUTIONS BEYOND EXPECTATIONS

ETB Support Solutions is sinds 2003 de internationale partner op het gebied van een optimale klantbeleving. Met een enorm ontwikkeld & bewezen trackrecord op het gebied van on-, near- en off-shore oplossingen ontzorgen wij u al uw klantcontacten.

ISTANBUL

Bağlarbaşı Mahallesi Santral Sokak
Skyturk Plaza No:27/A 34844
Maltepe / İstanbul – TURKEY

info@etb-group.com

+90 216 371 44 44

Weert

Parallelweg 208
6001 HM Weert
NETHERLANDS

info@etb-group.com

+31 40 240 9781

ETB Support SolutionsSince2003

contact-section
NL