ONZE KLANTEN

‘ZIJ GINGEN U VOOR’

Samen met onze specialisten zijn wij toegewijd om u en uw klanten een uitzonderlijke service te bieden.

“Wij zijn zeer tevreden over de jarenlange samenwerking die wij hebben met ETB. Dit is inmiddels dan ook uitgegroeid tot een echt en hecht partnership. Voor ons zijn zij echte verschilmakers in de opdrachten die wij in een combinatie van on-shore en off shore voor onze opdrachtgevers uitvoeren. ETB bewijst keer op keer over de juiste klantgerichtheid te beschikken die ruim aan onze hooggespannen verwachtingen voldoet.

12 June, 2020

“ETB is een partner die waarde aan het woord partnership geeft. Wij werken nauw samen op het gebied van zowel inbound klantenservice als outbound. ETB acteert naast ons en komt pro-actief met verbeter adviezen om de gezamenlijke dienstverlening naar een hoger niveau te krijgen en onze klanten dagelijks te verrassen.

26 Sep, 2020

“Dit komt door hun uitstekende service, concurrerende prijzen en klantenondersteuning. Het is grondig opfrissen om zo'n persoonlijk tintje te krijgen. Er zijn veel variaties op beschikbare passages, maar de meerderheid heeft in een of andere vorm verandering ondergaan door geïnjecteerd gezoem

27 Feb, 2020