ETB SUPPORT SOLUTIONS

LAAT ONS U HELPEN UW SOCIALE AANWEZIGEID TE VERSTERKEN

SOCIAL MEDIA EN CHAT

Bent u klaar om uw digitaal contact met uw klanten persoonlijker te maken? Creëer hoge klantverwachtingen en overtref deze door onze Social media en chat service. Wij bieden een uitgebreid platform aan op social media, chat en review management. Ook zijn wij in staat om een chatbot service aan te bieden. Wij leveren niet alleen de service maar ook het beheer van uw online gesprekken.

Uw creëert meer mogelijkheden voor uw klanten om in contact te treden met u. Op deze manier maakt u het efficiënter voor uw klanten maar ook voor uw organisatie. U kunt efficiënter uw wachtrijen en workload managen.

Onze organisatie is in staat om uw systemen te integreren, u profiteert hierdoor optimaal van een zeer efficiënte en overzichtelijke manier van werken. Daarnaast kunt u doormiddel van een monitoring tool realtime op de hoogte blijven van al uw klantcontacten.

About

ETB GROUP HULP NODIG?

Liever met een persoon spreken dan een formulier invullen? Bel ons hoofdkantoor en wij zullen u doorverbinden met een teamlid dat u kan helpen.

About

Heeft u vragen? Of wilt u een persoonlijk adviesgesprek? Neem dan middels het contactformulier contact met ons op.

  SOLUTIONS BEYOND EXPECTATIONS

  ETB Support Solutions is sinds 2003 de internationale partner op het gebied van een optimale klantbeleving. Met een enorm ontwikkeld & bewezen trackrecord op het gebied van on-, near- en off-shore oplossingen ontzorgen wij u al uw klantcontacten.

  ISTANBUL

  Bağlarbaşı Mahallesi Santral Sokak
  Skyturk Plaza No:27/A 34844
  Maltepe / İstanbul – TURKEY

  info@etb-group.com

  +90 216 371 44 44

  Weert

  Parallelweg 208
  6001 HM Weert
  NETHERLANDS

  info@etb-group.com

  +31 40 240 9781

  ETB Support SolutionsSince2003

  contact-section
  NL